آشنایی با کفی طبی دیابتی پریم اسپانیا


کفی کفش دیابتی

کفی طبی دیابتی برند پریم اسپانیا | محور پزشکی

یکی از مناطق بدن که دیابت تا حد زیادی آن را تهدید می‌کند پاها هستند چرا که افزایش میزان قند خون می‌تواند حس را در اندام‌های تحتانی از بین ببرد. کفی‌های طبی کفش برای دیابت با هدف محافظت از پاهای شما در مقابل آسیب‌های فیزیکی کوچک مانند تاول یا میخچه طراحی شده‌اند که در صورت ابتلای شما به دیابت ممکن است عارضه‌های جدی محسوب شوند.

به دلیل از بین رفتن حس که در افراد دیابتی شایع است، ممکن است آسیب‌های مختلفی از جمله بریدگی، تاول، میخچه و دیگر مشکلات متفرقه پاهای شما را درگیر کنند. با وجود اینکه این آسیب‌ها جدی به نظر نمی‌رسند، در صورت ابتلای شما به دیابت، این مشکلات کوچک می‌توانند باعث عارضه‌ای به نام حمله‌ی پا شوند که ممکن است سبب بروز مشکلات جدی‌تر و در موارد شدید باعث قطع عضو شود. کفی طبی دیابتی برای کاهش احتمال آسیب‌دیدگی پاها، افزایش گردش جریان خون و حفظ خشکی پاها در زمان دیابت بارداری طراحی شده‌اند.

کفی دیابتی

کفی سیلیکونی نرم و راحت (دیابت)

از آنجایی‌که دیابت یک عارضه‌ی جدی و خطرناک است که می‌تواند سبب قطع شدن پای شما شود، لازم است تا با استفاده‌ی دائم از کفی‌های طبی مخصوص دیابت، پاهای خود را در مقابل خطرات محافظت کنید. کفی‌های طبی برای دیابت در اندازه‌های مختلفی وجود داشته و شما می‌توانید کفی مناسب با اندازه‌ی پای خود را پیدا کنید. انتخاب اندازه‌ی مناسب برای بهره‌مندی از تمامی مزایای این کفی‌های طبی لازم است.

شرکت محور پزشکی آسیا با تجربه و دانش به روز در خصوص توزیع و فروش کفی‌های طبی سیلیکونی دیابت، آماده ارائه‌ی خدمات به هم میهنان گرامی می‌باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا سفارش محصول می‌توانید با شماره تلفن‌های ما تماس بگیرید.

مزایا


تقویت گردش خون

در صورتی‌که گردش خون شما با مشکل مواجه شده است، از کفی‌های طبی دیابتی استفاده کنید. این کفی‌ها به‌طور خاص برای تقویت گردش خون در کف و خود پاها طراحی شده‌اند.

از بین بردن فشار و درد

طراحی خاص و سه لایه‌ی این کفی‌ها، وزن شما را در منطقه‌ی بزرگ‌تری از کف پا پخش کرده و سبب تسکین درد می‌شود. این کفی‌ها فشار را از روی مناطق دردناک که در خطر بیشتری برای ابتلا به زخم‌های دیابتی قرار دارند برمی دارند. کفی‌های دیابتی برای همه‌ی افرادی که از این عارضه‌ها رنج می‌برند مناسب‌ هستند: گردش خون نامناسب، عفونت‌های دردناک پا و دیابت.

همچنین این کفی‌ها برای بیماران دیابتی دارای مزایا و قابلیت‌های دیگری نیز هستند که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • حمایت از بافت‌های نرم قوس کف پا
  • جلوگیری از ایجاد زخم‌های دیابتی پا
  • محافظت از کل سطح کف پا
  • عایق‌بندی پا در مقابل سطوح سخت و سردی که روی آن‌ها راه می‌روید.
  • کاهش فشار وارد شده به هنگام برخورد پا با زمین و حمایت از قوس کف پا
  • گودی عمیق مخصوص پاشنه باعث حمایت از آن و افزایش ثبات می‌شود.
  • محافظت حداکثری از پا بدون گرفتن فضای زیاد در داخل کفش

شستشو


شستشوی کفی طبی دیابتی
  • آب گرم، شستشوی ملایم با دست
  • خشک شدن طبیعی، قابل استفاده‌ی مجدد
  • از دستگاه خشک کن استفاده نکنید.
  • بهتر است کفی را یک یا دو بار در هفته بشویید.

استفاده


  • اندازه‌ی مناسب را انتخاب کنید.
  • هر بسته شامل دو کفی طبی می‌باشد. (1 کفی پای راست + 1 کفی پای چپ)
  • کفی پای راست را در کفش راست و کفی پای چپ را در کفش چپ خود قرار دهید، به‌طوری که کفی کاملاً در تماس با کف کفش شما قرار بگیرد و بتوانید پای خود را به‌آسانی وارد کفش کنید.
  • از یک کفی به‌طور تنها استفاده نکنید چراکه ممکن است باعث ایجاد عدم تعادل در پاها شود.

کفش یا کفی


اکثر بیماران دیابتی نیازی به استفاده از کفش‌های مخصوص ندارند. در عوض، کفی‌های طبی دیابتی برای جلوگیری از ایجاد عارضه‌های پا طراحی شده‌اند.  استفاده از این کفی‌ها می‌تواند باعث صرفه‌جویی در مقدار زیادی هزینه و همچنین جلوگیری از ناراحتی‌های آتی شود.

کفی‌های دیابتی به جلوگیری از ایجاد زخم‌های فشاری کمک می‌کنند. این زخم‌ها در اثر اصطکاک پا در درون کفش ایجاد می‌شوند. یکی از دلایل اصلی اصطکاک زیاد پا با سطح درونی کفش و وارد شدن فشار به آن، چرخش به داخل کف پاست (صافی کف پا).

10 مورد که باید به هنگام خرید کفی‌های جدید در نظر داشت


مواردی وجود دارند که شما باید به هنگام خرید کفی‌های طبی جدید به آن‌ها توجه کنید:

  • اندازه‌ی کفی: کفی‌های طبی معمولاً هم اندازه با سایزهای مختلف کفش ساخته می‌شوند. کفی‌های بلندی نیز وجود دارند که مصرف‌ کننده باید قبل از قرار دادن آن‌ها در کفش خود، لبه‌های اضافی کفی را ببرد. این کفی‌ها طوری طراحی شده‌اند که بتوان آن‌ها را در کفش‌های با اندازه‌های مختلف مورد استفاده قرار داد. کفی‌هایی با اندازه‌ی ¾ و دیگر کفی‌ها را می‌توان به‌ راحتی مورد استفاده قرار داد. کفی‌های ¾ وارد کفش شده و معمولاً نیازی نیست آن‌ها را برید. اگر اندازه‌ی کفش شما بین اندازه‌ی کفی‌های موجود قرار دارد (برای مثال اندازه‌ی کفش شما 9,5 بوده ولی کفی‌هایی با اندازه‌های 8-9 و 10-11 وجود دارند) باید کفی با اندازه‌ی بزرگ‌تر را خریداری نمایید.
  • جایگذاری کفی در کفش: اگر کفی‌های بلند را خریداری کردید، باید قبل از استفاده از کفی جدید، کفی قبلی را از کفش خود خارج کنید. تقریباً تمامی انواع کفی‌های بلند، طوری طراحی شده‌اند که کفی قبلی کفش شما را به‌طور کامل جایگزین کنند. تنها کفی‌های نازک و صاف را می‌توان بدون خارج کردن کفی قبلی کفش مورد استفاده قرار داد. اگر کفی با طول ¾ خریداری کردید، باید آن را بر روی کفی قبلی کفش خود قرار دهید. کفی‌های ¾ طوری طراحی شده‌اند که باید آن‌ها را همراه با کفی قبلی مورد استفاده قرار داد. اگر دیگر وسایل طبی داخل کفش را خریداری کردید، بسته به دستورالعمل‌های ارائه‌ شده باید آن را بر روی کفی موجود و یا در زیر آن قرار دهید (وسایل طبی برای نصب مناسب همراه با دستورالعمل‌های مخصوص به فروش می‌رسند).
  • نوع قوس کف پا: قوس کف پای افراد معمولاً یکی از این سه نوع خواهد بود: 1) قوس عادی و طبیعی 2) قوس افتاده، کف پای صاف و 3) قوس کف پای عمیق. تمامی کفی‌های طبی طوری طراحی شده‌اند که برای یک یا دو نوع از این قوس‌ها مناسب باشند. قبل از خرید کفی طبی باید ابتدا نوع قوس کف پای خود را مشخص کنید (در زیر بیشتر به آن پرداخته شده است) و تنها از بین کفی‌هایی که برای قوس کف پای شما طراحی شده‌اند انتخاب کنید. استفاده از کفی‌هایی که برای نوع قوس کف پای شما مناسب نباشند احتمالاً باعث ایجاد درد خواهند شد.

نکات مفید در مورد مراقبت از پاها برای افراد دیابتی


 برای محافظت از پاهای خود، نکات زیر را رعایت کنید:

  • به‌صورت روزانه پاهای خود را معاینه کنید.
  • به دنبال نشانه‌های زخم، تورم، رنگ‌پریدگی، بریدگی و تاول باشید. در صورت نیاز از یک آینه برای دیدن کف پای خود استفاده کنید.
  • پاهای خود را تمیز نگه دارید. پاهای خود را با استفاده از آب گرم و صابون نسبتاً غلیظ بشویید و آن را خشک کنید، به‌خصوص نواحی بین انگشتان پا را.
  • در مناطقی که پوست خشک دارند، از لوسیون استفاده کنید ولی هیچ‌گاه از لوسیون برای بین انگشتان خود استفاده نکنید (در بین انگشتان از پودر مخصوص پا استفاده کنید).
  • ناخن‌های خود را کوتاه کنید و نوک آن‌ها را کاملاً صاف نگه دارید (برای کمک با متخصص پا یا آرایشگر تماس بگیرید).
  • جوراب‌های خود را هر روز عوض کنید.
  • از جوراب‌های تنگ دوری کنید. جوراب‌های بدون درز و اندازه‌ی پا بهترین گزینه می‌باشند.

هزینه


ارزشیابی قیمت معمولاً بر اساس اندازه و سایز مورد نیاز خریدار انجام می‌شود هم چنین باید در نظر داشت که استفاده  از کفی‌های سیلیکونی دیابت  برای جلوگیری از ایجاد زخم‌های دیابتی و تورم پا بعد به مراتب هزینه‌ی کمتری نسبت به درمان زخم پای دیابتی دارند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت و یا خرید  کفی‌های طبی سیلیکونی دیابت می‌توانید از طریق شماره تلفن‌های 4-88991471-021 با کارشناسان ما درمحور پزشکی آسیا تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید