انواع پلاک ارتوپدی و قیمت خرید
معرفی انواع پلاک ارتوپدی و قیمت پیچ و پلاک medgal لهستان | محور پزشکی آسیا
در درمان پلاکگذاری از پلاکهای استخوان ارتوپدی برای تثبیت شکستگی استفاده میشود. پلاک ارتوپدی وسیلهای است که با پیچ روی استخوان در هر دو سمت شکستگی ثابت میشود. پلاک ارتوپدی به طور گسترده برای فیکس کردن شکستگیهای دیافیز بالاتنه و شکستگیهای متافیز و مفصلی (آرتیکولار) به کار برده میشود. امروزه در تکنیکهای مختلف استئوسنتز در سراسر بدن از پلاک استفاده میشود. البته با توجه به موقعیت هر شکستگی باید پلاکی با شکل و اندازه مناسب به کار برده شود.
امروزه متخصصین ارتوپدی برای بهبود بهتر استخوانهای شسکته شده و جلوگیری از کاهش احتمال شکستگی مجدد استخوانها، استفاده از پلاکهای ارتوپدی را به گچهای ارتوپدی ترجیح میدهند. علاوه بر این بیمار دیگر مجبور به تحمل طولانی مدت گچ و سوزش و زخمهای پوستی ناشی از آن نیست. شرکت محور پزشکی آسیا، مرکز تخصصی ارائه و فروش انواع پلاکهای ارتوپدی، با تجربه و دانش کافی در خصوص معرفی بهترین انواع جورابهای طبی، آماده ارائه انواع خدمات به شما میباشد، جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا سفارش محصول میتوانید با شماره کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید:
شماره تماس شرکت: 02188991471
مزایا
مقایسه بین پلاک ارتوپدی و گچ اصولا مقایسه درستی نیست، چون اصولا هرکدام در موقعیت های ویژه ای کاربرد دارند . ولی در مقایسه با گچ ارتوپدی از مزایا و کاربردهای بیشتری برخوردار است:
- پایداری
- تثبیت شکستگی
- تعویض کامل مفصل
- عدم نیاز به گچ
- پیشگیری از تاول زدن پس از شکستگی و تحت فشار قرار گرفتن پوست
- باقی نماندن اسکار و جای زخم
- بروز نیافتن عوارض ناشی از استراحت مطلق
- تسریع جوش خوردن استخوان
- پیشگیری از آتروفی عضلانی هنگام به هم جوش خوردن استخوانها
- تثبیت محکم
- توزیع استرس
- پایداری شکستگی
پلاک مناسب چه پلاکی است؟
پلاک مناسب و موثر پلاکی است که شکستگی را با رعایت اصول زیر تثبیت کند:
- ضخامت و عرض پلاک باید متناسب با استخوان شکسته شده باشد.
- پلاک باید به شیوهای متقارن و با فشار کافی هر دو سمت شکستگی را نگه دارد.
- پلاک باید روبروی مرز استخوان بسته شود. البته پلاکهای خم شونده استثناء است.
- پلاک ارتوپدی باید تمام نیروهای وارد بر شکستگی، از قبیل نیروهای خمشی، فشاری، برشی و پیچشی را خنثی کند.
انواع پلاک ارتوپدی
پلاک فشاری دینامیک
سوراخهای پیچ در نخستین نمونههای پلاک ارتوپدی گرد بودند، اما این سوراخها در پلاکهای فشاری دینامیک (DCP) تغییر داده شده است. سوراخهای پیچ در پلاک DCP طراحی خاصی دارد و در هر سر آن یک سطح شیبدار در نظر گرفته شده است.
هنگامی که پیچ را در سر شیبدار سوراخ قرار میدهید و آن را میچرخانید، پیچ در این سطح شیبدار رو به پایین میلغزد، پلاک را میکشد و قطعات استخوان شکسته را تحت فشار قرار میدهد.
اگر پیچ در مرکز سوراخ قرار داده شود، با صفحه شیبدار در تماس قرار نمیگیرد و حرکت پلاک مربوط به پیچ وارد شده رخ نمیدهد، در این شرایط پیچ در موقعیت خنثی قرار میگیرد.
تمام سوراخهای پیچ در پلاک DCP در یک فرورفتگی تعبیه شده است که به گونهای شکل داده شده است تا بخش کروی زیر سطح سر پیچ را در خود جای دهد. این طراحی دارای سه مزیت زیر است:
- چون سر پیچ در پلاک مدفون میشود، کل قطعه مقطع عرضی صافتری دارد که بافتهای نرم را تحریک نمیکند.
- ازآنجایی که تماس بین پلاک و سر پیچ بهینهسازی شده است، از تاولها و برآمدگیهای فشاری جلوگیری میشود.
- پیچ را میتوان نسبت به پلاک با زاویه ملایمی بست تا پیچ به بهترین وجه در استخوان قرار بگیرد.
پلاکهای فشاری دینامیکی با تماس محدود
تجارب درمانی نشان داده است که زیر سطح پلاک DCP خونرسانی قشر (کورتکس) زیرین به دلیل تماس پلاک با استخوان مختل میشود. به ناحیهی زیر پلاک که با استخوان در تماس است، اصطلاحاً رد پای پلاک گفته میشود. هدف از طراحی پلاک فشاری متحرک با تماس محدود یا LCDCP این است که رد پای پلاک روی استخوان کاهش یابد. پلاک LCDCP سطح زیرین شیارداری (fluted) دارد که تماس پلاک را با استخوان به حداقل میرساند.
پلاک فشاری قفل شونده
پیچهای پلاک فشاری قفل شونده سرهای پیچداری دارد که پس از قرار گرفتن در سوراخهای شیاردار مربوطه قفل میشود و به این ترتیب پیچ به پلاک قفل میشود.
پلاک علاوه بر این سوراخهای شیاردار سوراخهای معمولی نیز دارد که سیستم پلاک معمولی را برقرار میکند. از وسط پلاک به بعد سوراخ دیستال، ساده و سوراخ پروکسیمال سوراخ ترکیبی، قفل شونده است.
چنانچه سوراخ قفل شونده یا شیاردار به سوراخ معمولی اضافه شود، این نوع آرایش در اصطلاح سوراخ ترکیبی یا combi گفته میشود. پلاک فشاری قفل شونده سوراخی ترکیبی دارد که میتوان هم پیچ با سر استاندارد و هم پیچ با سر قفل شونده را در آن قرار داد.
مزایای تثبیت قفل شونده عبارت است از:
- بهبود خونرسانی در ناحیه ضریع استخوان
- عدم نیاز به مرزبندی
- افزایش نیروی نگهدارنده استخوان
پلاک ترمیمی
پلاک ترمیمی لبههای دندانهداری دارد که خم کردن آن را در سطوح دلخواه ممکن میکند. پلاک ترمیمی بسیار منعطف و به همین دلیل مناسب برای ناحیههای پیچیدهای مانند شکستگی دیستال استخوان بازو، لگن و ترقوه است.
موادی که در ساخت پلاک ارتوپدی به کار برده میشود
پرکاربردترین پلاکهای ارتوپدی از استیل ضد زنگ ساخته میشود که مادهای محکم و ارزان است و به راحتی میتوان آن را با ماشینآلات مختلف شکل داد. البته پلاک استیل تنش معکوس را به خوبی تحمل نمیکند.
تیتانیوم مادهای با زیست سازگاری بیشتر است که میتوان آن را به فراخور جراحی خم کرد و شکل داد. اما تیتانیوم گران و کار با آن دشوار است. تیتانیوم از نظر زیستی بیاثرتر است، به همین دلیل کمتر از استیل حاوی نیکل ایجاد آلرژی و حساسیت میکند. بنابراین انتظار میرود در آینده بیشتر از تیتانیوم استفاده شود.
نکته مهم این است که پلاک و پیچ باید از یک جنس باشد، در غیر این صورت ایمپلنت دچار خوردگی میشود. نمیتوان از پلاک استیل و پیچ تیتانیومی یا بالعکس استفاده کرد.
باز کردن پلاک ارتوپدی
امروزه از پیچ و پلاک فلزی یا نیل (میخ) بلند برای تثبیت شکستگی استخوان استفاده میشود، به ویژه اگر شکستگی ناپایدار باشد یا سطح مفصل آسیب دیده باشد، پلاک در بدن گذاشته میشود.
نقش پلاک این است که شکستگی را در موقعیت صحیح نگه دارد تا استخوانها به هم جوش بخورد. پس از آن که شکستگی جوش خورد، وظیفه پلاک به اتمام میرسد و دیگر به آن نیازی نیست. البته همیشه لازم نیست که پلاک از بدن درآورده شود.
در بعضی جراحیها و پس از بعضی آسیب دیدگیها پلاک به طور موقتی در بدن قرار داده میشود و بسته به شدت آسیب دیدگی، پس از چند هفته یا چند ماه خارج میشود.
اگر تصمیم دارید پیچ و پلاک را در بیاورید:
- بهتر است 18 ماه صبر کنید تا شکستگی جوش بخورد و در این مدت استخوان استحکام قبل از شکستگی را بازیابد.
- ممکن است علائم پس از خارج کردن قطعه کاملاً از بین برود یا نرود. اگر علائم برطرف نشود، مشخص میگردد که پلاک عامل ایجاد علائم نبوده است.
- پیش از شرکت در ورزشهای تماسی پربرخورد دستکم 12 هفته صبر کنید، در غیر این صورت ممکن است در سوراخهای پیچ شکستگی ایجاد شود. چند ماه طول میکشد تا استخوان در محل پلاک استحکام سابق خود را بازیابد.
قیمت پلاک ارتوپدی
قیمت انواع پلاکهای ارتوپدی بسته به نوع آن متفاوت میباشد. اگر چه قیمت پلاک های ارتوپدی از گچهای ارتوپدی بیشتر است اما به دلیل بهبود بهتر استخوانها هزینههای ثانویه درمان درد و سوزش استخوان بعد از گچ گرفتگی را کاهش میدهد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت و یا خرید پلاکهای ارتوپدی میتوانید از طریق شمارههای 2-99881471-021 با کارشناسان ما در شرکت محور پزشکی آسیا تماس بگیرید.
امروز داشتم تو نت می گشتم که با سایت شما آشنا شدم کارتون عالیه.به تمام دوستان عزیز و همکاران سایت asiaaximed خسته نباشید می گم.من خودم به عنوان یک متخصص برای نوشتن مقاله ای با عنوان بررسی تفاوت انواع پلاک ارتوپدی استفاده کردم.پیش از پیش از محور پزشکی آسیا تشکر می کنم و به عنوان منابع بیشتر مطالعه برای کاربران در انتهای مقاله به سایت خوب شما اشاره کردم.
امیدوارم کارتون همیشه بهتر از قبل باشه
سلام ، باسپاس از لطف شما و معرفی سایت زیباتون.متشکرم